Time format issue

Please, always add your player-id (you will find it in your profile) and a precise (!) description of the problem

Moderator: moderators

jediping
Posts: 201
Joined: Fri Feb 27, 2009 2:30 am

Time format issue

Postby jediping » Tue May 12, 2015 6:47 pm

It used to be you could put in 100: in order to set up 100 hours of production (assuming you have premium). Now I have to put in 100:0, or I get an error. Is there any way to go back to the previous way? It's minor, but it keeps tripping me up.
Image
Medieval League of Trade Governing Board Member

jediping
Posts: 201
Joined: Fri Feb 27, 2009 2:30 am

Re: Time format issue

Postby jediping » Wed May 13, 2015 10:53 pm

And it's back working the old way today. Thanks? :)

Er, just kidding. It works okay on the building page itself, but in the administrative buildings, it's still giving me the error.
Image
Medieval League of Trade Governing Board Member

verkon
Posts: 21
Joined: Wed Oct 15, 2014 3:55 pm

Re: Time format issue

Postby verkon » Mon May 18, 2015 3:59 pm

It looks like something's going wrong there - that's certainly not intentional. It's probably due to a fix for special characters. We've passed it on to our developers!

In the meantime, as a workaround, you'll have to add the zero.

verkon
Posts: 21
Joined: Wed Oct 15, 2014 3:55 pm

Re: Time format issue

Postby verkon » Wed Jun 03, 2015 7:33 am

This should be fixed now - give it a try!


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest