Banner Test Thread

Here you can find conversation partners. Maybe they can even help you create a new banner or solve any other problems.

Moderator: moderators

Post Reply
Guest

Post by Guest » 15.07.2009, 14:46

test

Guest

Post by Guest » 15.07.2009, 19:26

testing

Guest

Post by Guest » 02.08.2009, 08:37

Test

Guest

Post by Guest » 02.08.2009, 08:38

test 2

Guest

Post by Guest » 02.08.2009, 10:20

you should reduce the size of that colossal banner :wink:

User avatar
felixbluindustries
Posts: 2331
Joined: 04.06.2007, 19:35
Location: R1: FelixBluIndustries R2: FelixBlu Breweries

Post by felixbluindustries » 02.08.2009, 23:57

GREED inc. wrote:you should reduce the size of that colossal banner :wink:
The maximum number of the signs for the signature was lifted something since it was hardly possible to accommodate in the signature left, display (windows + trade-platform) has already exploded the framework.

Due to excessive signature lengths in the past, we have been forced to impose some restrictions.

A signature must not exceed four(4) lines.

- A banner/picture counts as one(1) line.
- A Blank line counts as one(1) line.
- Maximum number of banner(s)/picture(s) are 2.
- Maximum height of all banners/pictures together is 150 pixels. - Maximum file size of all banners/pictures together is 50 kB. (This is so dial-up users are not adversely affected. Not everyone is a Broadband user.)
- Don't add links or banners to your signature that advertise something beside Kapilands!
- Add your company name to your signature.


Signatures that break these rules will be deleted.

Members of the Kapi-team are allowed to exceed the 4 line limit, as they may need to add support information or links.

Greed is right ;) Make it smaller please- your on the limit for the number of lines anyway! Your on 4 and one banner is oversized- so please do make it smaller :)
Image
ImageRules
Quote for probably the next 10years: If they can make penicillin out of mouldy bread I'm sure as hell I can make something out of you. -Ali

Guest

Post by Guest » 04.08.2009, 04:15

test

(edit)well that was a epic fail!!! :(

Guest

Post by Guest » 04.08.2009, 12:08

BlackDeath corp:

Code: Select all

[img]http://morgil.vtcg.de/en_136438.png[/img]
[img]http://morgil.vtcg.de/en_294076.png[/img]
You'll want to use that instead. :P

Guest

Post by Guest » 04.08.2009, 15:08

thanks now first one works but second one needs to be for realm 2 how to do i do that??


test

Guest

Post by Guest » 04.08.2009, 21:48

ah, the URL needs to say en2_ for R2 companies, rather than just en_

Your second one should be:

Code: Select all

[img]http://morgil.vtcg.de/en2_294076.png[/img]

Guest

Post by Guest » 05.08.2009, 01:59

thanks...again

test

Guest

Post by Guest » 05.08.2009, 11:55

There you go. :)

s0ld1er
Posts: 75
Joined: 29.07.2009, 19:44
Location: Green Energy

Post by s0ld1er » 07.08.2009, 11:58

test :roll: ?
Image
Image

Guest

Post by Guest » 07.08.2009, 12:49

Testing:

Image

...

Guest

Post by Guest » 23.08.2009, 18:39

test 1

Post Reply