How to get your company information into your signature

Here you can find conversation partners. Maybe they can even help you create a new banner or solve any other problems.

Moderator: moderators

User avatar
ganman
Posts: 1237
Joined: 25.03.2007, 13:46
Location: Canada
Contact:

Postby ganman » 02.04.2007, 19:49

how do you get it differente colors i know the AAAAAA thing but what are the other one for say green

i put the AAAAAA,BBBBBB in and it give gray :cry: :(
Tergus Enterprise

User avatar
Astrologer
Posts: 446
Joined: 17.02.2007, 12:41
Location: USA

Postby Astrologer » 02.04.2007, 20:16

you can always use your paint programe that every computer should have it just the basic paint.

http://www.computerhope.com/htmcolor.htm
Image
Image

User avatar
bricksand
Posts: 166
Joined: 24.03.2007, 21:53
Location: Ranassance Corporation
Contact:

Postby bricksand » 02.04.2007, 21:24

this is cool thanks
Technology brings good life!
Image
Image
Discover Renaissance Period click here!

User avatar
bricksand
Posts: 166
Joined: 24.03.2007, 21:53
Location: Ranassance Corporation
Contact:

Postby bricksand » 02.04.2007, 21:41

how come my company sig doesnt work?
Technology brings good life!

Image

Image

Discover Renaissance Period click here!

User avatar
Astrologer
Posts: 446
Joined: 17.02.2007, 12:41
Location: USA

Postby Astrologer » 02.04.2007, 21:50

Code: Select all

because you forgot a , :)

[img]http://morgil.coolglory.de/en_XXXXX,6699FF,0000FF,lblack.png[/img]
-----------------------------------------------^-------^^^^^^^^^^^

where the ^ marks are where you are missing something


not only that you did it all wrong :)
Image

Image

User avatar
adi2412
Posts: 820
Joined: 18.02.2007, 19:45
Contact:

Postby adi2412 » 03.04.2007, 19:03

something rong wid the banner it doesnt appear just comes a crOss not just for my banner other ppl's also
Image
Proud member of TiB R2- Join today-TiB-FT

User avatar
Astrologer
Posts: 446
Joined: 17.02.2007, 12:41
Location: USA

Postby Astrologer » 03.04.2007, 19:37

yes wvery banner dont work now looks like he got rid of it all the guy that made all these banners
Image

Image

User avatar
Morgil
Posts: 31
Joined: 31.01.2007, 15:21
Location: Behind you...in the shadows
Contact:

Postby Morgil » 04.04.2007, 10:15

I'm sorry, there seems to be a problem with the new database where I store the information.
I'm working at it!

edit: And I'm not getting rid of the banners, it's a script which does everything for me ;)

edit
Image

Tantaur
Posts: 10
Joined: 02.06.2007, 05:54
Location: Southern Denmark

Super

Postby Tantaur » 02.06.2007, 09:19

Super addon. Perfectly done.
Everything is possible
untill it's not

Image

Image

aws20
Posts: 4
Joined: 02.06.2007, 17:27

E-mail

Postby aws20 » 02.06.2007, 17:33

Can anyone tell me how i make it as a signature in outlook express
Image

LordMarvel
Posts: 17
Joined: 03.06.2007, 07:38
Location: Turkey

Postby LordMarvel » 03.06.2007, 08:22

ok got it.
The Gaunlet Family,
Rules of the Infinity.

Myth
Posts: 2067
Joined: 10.04.2007, 20:49
Location: Power inc.

Postby Myth » 04.06.2007, 00:42

:?: Now, you have to replace the XXXXX with your User-ID. :?:

wher do you find this? is it at the end of you showcase like this http://www.kapilands.comXXXXXXXXXXXXXXXuser= and then some numbers? :!: :oops:

Myth
Posts: 2067
Joined: 10.04.2007, 20:49
Location: Power inc.

Postby Myth » 22.07.2007, 00:10

test
Power inc. that guy that someone said they saw once
Image

Myth
Posts: 2067
Joined: 10.04.2007, 20:49
Location: Power inc.

Postby Myth » 22.07.2007, 00:11

test :twisted:
Last edited by Myth on 26.07.2007, 14:32, edited 1 time in total.
Power inc. that guy that someone said they saw once

Image

TigerTiger
Posts: 43
Joined: 18.04.2007, 10:56

Postby TigerTiger » 26.07.2007, 12:01

Sorry, Im new to all this and cant get it to work. I followed instructions and came up with the following:

Image

where do I put this text to get the banner to appear?
Image

Image